Syarat Dropship & Ejen Rock Sox

Saya mulakan Dengan Nama Allah, Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Assalamualaikum.. Terima Kasih kerana anda berminat untuk menjadi Dropship @ Ejen Rocksox. Dropship adalah satu konsep perniagaan yang tidak perlu mengeluarkan modal atau modal rendah. Apa yang anda perlu lakukan adalah membuat urusan jual beli dengan pelanggan anda. Dropshipping boleh dikatakan sebagai perniagaan anda sendiri iaitu yang berkonsepkan pesanan dan pengeposan.

BACA & FAHAM syarat-syarat yang diberikan. Kerjasama anda amat dihargai.

SYARAT-SYARAT DROPSHIP ROCKSOX

 1. Terbuka untuk warganegara Malaysia (Semenanjung Sahaja)
 2. YURAN KOMITMENT : Kami mengenakan yuran serendah RM10 sahaja. Yuran ini dikenakan agar anda meletakkan komitmen untuk melakukan bisnes dengan sebaik mungkin
 3. BERKONGSI MANFAAT MELALUI PERNIAGAAN : Anda bukan sahaja berniaga untuk keuntungan dunia, malah untuk keuntungan akhirat juga kerana anda bakal membantu ramai muslimah menutup aurat dengan lebih baik lagi.
 4. Dropship yang tidak membuat sebarang pembelian melebihi 3 bulan berturut-turut dari tarikh pembelian terakhir anda akan dikeluarkan dari GROUP DROPSHIP ROCKOX
 5. Terma dan syarat pendaftaran adalah seumur hidup. Sekiranya dropship tersingkir, anda boleh mohon semula pada bila-bila masa untuk aktif semula dengan membuat pembelian dan maklumkan kepada pihak admin melalui whatsapp.
 6. Tujuan penyingkiran untuk fokus kepada Drophip:
  >> yang benar-benar komited dengan bisnes bersama ROCK SOX
  >> yang aktif sahaja bagi mudahkan customer untuk dapatkan produk ROCK SOX

SYARAT-SYARAT EJEN ROCKSOX

 1. Terbuka untuk warganegara Malaysia (Semenanjung Sahaja)
 2. YURAN KOMITMENT : Kami mengenakan yuran serendah RM10 sahaja. Yuran ini dikenakan agar anda meletakkan komitmen untuk melakukan bisnes dengan sebaik mungkin. Minimum pembelian pertama Agent RM200
 3. BERKONGSI MANFAAT MELALUI PERNIAGAAN : Anda bukan sahaja berniaga untuk keuntungan dunia, malah untuk keuntungan akhirat juga kerana anda bakal membantu ramai muslimah menutup aurat dengan lebih baik lagi.
 4. Ejen yang tidak membuat sebarang pembelian melebihi 3 bulan berturut-turut dari tarikh pembelian terakhir anda akan dikeluarkan dari GROUP DROPSHIP ROCKOX
 5. Terma dan syarat pendaftaran agent adalah seumur hidup. Sekiranya ejen tersingkir, anda boleh mohon semula pada bila-bila masa untuk aktif semula dengan membuat pembelian dan maklumkan kepada pihak admin melalui whatsapp.
 6.  Tujuan penyingkiran untuk fokus kepada ejen:
  >> yang benar-benar komited dengan bisnes bersama ROCK SOX
  >> yang aktif sahaja bagi mudahkan customer untuk dapatkan produk ROCK SOX
 7. Semua Rock Sox family perlu menjaga bahasa dan beradab ketika berurusan antara satu sama lain.
 8. Bekerjasama dan berniaga secara berjemaah dikalangan Rock Sox family.
 9. Sila pastikan anda mematuhi harga jualan yang ditetapkan oleh pihak ROCK SOX. Harga mungkin berubah sekiranya ada promosi (akan dimaklumkan oleh pihak ROCK SOX). Anda dibenarkan untuk menjual pada harga yang lebih tinggi daripada yang ditetapkan, tetapi tidak boleh lebih rendah daripada harga yang ditetapkan.
 10. Menggunakan hak milik ROCK SOX (rock sox property) seperti maklumat, gambar dan sebagainya sebaik mungkin dan untuk tujuan mempromosi Rock Sox sahaja.
 11. Pihak ROCK SOX boleh mengambil tindakan mengeluarkan (eliminate) anda daripada Rock Sox family sekiranya anda didapati tidak mematuhi peraturan yang ditetapkan
 12. Menjaga nama baik ROCK SOX dan syarikat Zaheyyah Apparel Sdn Bhd
 13. Boleh pilih stok yang available sahaja. (Ready stok)
 14. WHATSAPP  +6013-4422293 untuk order

Anda pula telah mendapatkan KEUNTUNGAN atas angin secara MUDAH, PANTAS dan TANPA MENGELUARKAN MODAL & TANPA SIMPAN STOK !

✿◕ ‿ ◕✿ ::. Terima Kasih .:: ✿◕ ‿ ◕✿

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Syarat Dropship & Ejen Rock Sox

 1. khatijah hassan says:

  Bermnat jd egen dtopship

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s