KURUNG KAYLA (SOLD OUT)

KURUNG KAYLA

CANTIK DIPANDANG..CANTIK DIGAYAKAN

Sudah bosan dengan kurung moden biasa?????? Nak nampak elegant???? nak cantik meletop sampai orang tertoleh-toleh????

Kurung Kayla…Seindah dan secantik namanya… tampilkan kelainan dengan hiasan butang ditangan dan bahagian bawah baju. . Belahan di bahagian bawah baju menampilkan gaya feminin . Elegace in Simplicity…sesuai digayakan ke pejabat atau apa jua suasana . jangan risau bagi yg masih BF baby….Kurung Kayla Nursing Friendly ok…. .

Tampil dengan 5 warna yang menarik (Purple, Sand Brown, Pink Belacan, Brown dan Black). belum pakai belum tahu..dah pakai..pasti yang memandang tertoleh-toleh cemburu…hati pasti kembang bila dipuji…CANTIKNYA SIS HARI INI….. . Eeh…eh…..kalau bajunya digayakan dengan seluar untuk bersiar-siar santai pun sesuai tau…haaaaa…mana nak dapat baju kurung yang boleh 2 in 1 macam ni….

Lengan ada zip..button hiasan..material soft crepe.

Harga: RM119 Free postage SM / SS

.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to KURUNG KAYLA (SOLD OUT)

  1. ohm says:

    Mcm mn nk order ni

    • bpinky says:

      Maaf lambat reply. Tak perasan ada notification. Untuk Kurung Kayla dah sold out. InsyaAllah sebelum raya akan ada design baru. Untuk order @ pertanyaan boleh whatsapp ke 0134422293 🙂

  2. Ina says:

    Ada lagi tak baju ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s