HANDSOCKS JANNAH SPARKLE

Handsocks Jannah Sparkle

Material: Good Quality Lycra

KEISTIMEWAAN
✿ Longgar
✿ Tidak Melekap
✿ Selesa
✿ Tidak Ketat
✿ Ekslusif

SAIZ Short: 30cm

Harga Runcit:
RM 22 (Short)
TIDAK termasuk kos pos
Advertisements
Posted in Uncategorized | Leave a comment

HANDSOCKS JANNAH CRYSTAL

Assalamualaikum. 🙂

Kami membantu anda yang mengalami masalah untuk dapatkan handsocks yang longgar dan selesa. InsyaAllah dapat membantu anda untuk menutup aurat bahagian lengan terutama pada anda yang terpaksa memakai baju uniform berlengan pendek. 🙂

Material: Good Quality Lycra

KEISTIMEWAAN
✿ Longgar
✿ Tidak Melekap
✿ Selesa
✿ Tidak Ketat
✿ Ekslusif

SAIZ Short: 30cm
SAIZ Long: 49 cm

Harga Runcit:
RM 22 (Short)
RM 25.(Long)
TIDAK termasuk kos pos.
Posted in Uncategorized | Leave a comment

HANDSOCKS JAUHARAH

JANNAH SPECIAL EDITION KOLEKSI JAUHARAH
.
Material: Good Quality Lycra
.
KEISTIMEWAAN
✿ Longgar
✿ Tidak Melekap
✿ Selesa
✿ Tidak Ketat
✿ Ekslusif
.
SAIZ Short Sahaja: 30cm
.
6 Warna Pilihan, rujuk code untuk tempahan
– setiap belian didatangkan bersama kotak
.
Harga:
Runcit: RM 25 (Short Sahaja)
TIDAK termasuk kos pos.
Posted in Uncategorized | Leave a comment

HANDSOCKS ROCKSOX WARDA (SOLD OUT)

APA YANG BEST TENTANG WARDA?

Handsocks Rocksox “Warda” dibuat menggunakan material high quality Lycra. Fabrik stretchable, tak panas, tak ketat dan tak melekap. . 😍

😍Didatangkan secara set, 1 box ada 3 pasang. Mudah dipadankan dengan pelbagai warna baju kerana 3 warna alami.
Black
 Milk Choc
 Light Grey
.
Free size : fit s to xxxl
SHORT sahaja > 30cm lebih dari siku

   Boleh digayakan dalam 2 style: getah di ibu jari @ jari kelingking

Dihiasi butang yang ringkas Sesuai untuk hadiahkan kepada diri sendiri atau orang yang tersayang kerana siap dengan kotak eksklusif.

HARGA RM69 .

Kos Penghantaran: 1 Box
RM 8 (SM)
RM 11 (SS)

 

APA YANG BEST TENTANG WARDA?
.
Handsocks Rocksox “Warda” dibuat menggunakan material high quality Lycra. Fabrik stretchable, tak panas, tak ketat dan tak melekap.
.
😍Didatangkan secara set, 1 box ada 3 pasang
➡Set A (Warna Rujuk Gambar)
➡Set B (Warna Rujuk Gambar)
.
😍Mudah dipadankan dengan pelbagai warna baju kerana 3 warna alami.
.
➡Free size : fit s to xxxl
➡SHORT sahaja > 30cm lebih dari siku
➡Boleh digayakan dalam 2 style: getah di ibu jari @ jari kelingking
➡Dihiasi butang yang ringkas
➡Sesuai untuk hadiahkan kepada diri sendiri atau orang yang tersayang kerana siap dengan kotak eksklusif
.
HARGA
➡RM69
.
Promosi Pengenalan Sehingga 31-01-17
RM 59
.
📦Harga TIDAK Termasuk Kos Pos

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Testimoni Handsocks Rocksox

Testimoni Handsosock Rocksox

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Testimoni IBR

TESTIMONI INNER BERDAGU RUNCING

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ROCK SOX tu apa?

Memandangkan ada yang bertanya terutama yang Whatsapp tanya pasal dropship. Saya nak cerita secara ringkas.
.
.
RockSox nie jenama. RockSox Jual apa? RockSox pengeluar ‪#‎Handsocks‬. Handsock jee kee? Asalnya handsock, sekarang ada cardigan + Handsocks. Cuba sekali, nak pakai berkali² 🙂
.
.
Tapi kan.. Bukan satu jenis handsocks jee tau. Ada macam² koleksi. Raudhah, Amani, Jauharah, Asma, Jannah, & Kia. Nama² Handsocks pun comel², secomel handsocks
.
.
Ok, sekian 😀
.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

BAJU DAH SAMPAI, CANTIK! ADA DESIGN BARU BAGI TAHU YA.

Alhamdulillah. Bila dapat testimoni hati pun berbunga². Seperti bunga rose kembang ditaman bunga hihi
.
.
Bila hati Sudah jatuh hati, mesti nak beli lagi 😀 Kenapa sampai ada yang nak order lagi walaupun dah beli? Sebab kualiti. Design pun macam² ada. Paling best “Limited Edition” sekali keluar dan habis, dah tak ada. Design lain pula keluar 😍😍😍
.
.
Baju apa tu? Baju ‪#‎Muslimah4u‬ 🙂 Nie pelanggan yang cakap, saya pun suka sebab saya juga pengguna hehe
.
.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

INNER BERDAGU RUNCING

INNER BERDAGU BERGADU
.
✿ CIRI-CIRI SERKOP/INNER BERDAGU
➡ SELESA
➡ EKSLUSIF
➡ PATUH SYARIAH
➡ DESIGN YANG UNIK
➡ MEMPUNYAI PELAPIK DAGU
➡ MEMPUNYAI TALI UNTUK KESESUAIAN PEMAKAIAN
.
✿ CARA GUNA
1) Hanya Sarungkan dan Ikat
.
✿ KEISTIMEWAAN
➡ Munutup aurat dibahagian bawah dagu
➡ Mengelakkan kegatalan/elergik/luka apabila menggunakan kerongsang(brooch)
➡ Sesuai bg bidadari yang tidak suka memakai inner cover leher
➡ Bahagian belakang mempunyai getah dan tali pengikat untuk keselesaan
➡ Boley terus bawa solat bila dah memakai pakaian/tudung yg sempurna syariat kerana sudah tutup bahagian bawah dagu
➡ Alhamdulillah diperakui keselesaannya oleh pelanggan2 yang telah memakainya
.
✿Material – Quality Soft Lycra
.
✿ HARGA
➡ 1 Helai Rm15 (Tidak Termasuk Pos)
.
Kos Pos 1 Helai:
RM 8 (SM)
RM 11 (SS)
.
PAKEJ JIMAT
➡ Hanya RM 50/3 Helai (Termasuk Pos SM)
➡ Hanya RM 55/3 Helai (Termasuk Pos SS)
.
➡ Hanya RM 80/5 Helai (Termasuk Pos SM)
➡ Hanya RM 85/5 Helai (Termasuk Pos SM)
Free Gift
.
instagram: @innertudung_bidadarie
Whatsapp : 0134422293
Whatsapp : 0134422293
Whatsapp : 0134422293

14502903_1247707141917280_3135258377038736370_n

15698338_1367285893303297_2793938854248424531_n

15741274_1367285896636630_7088960856587009497_n

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

STOKIN

Stokin Silvy Opaque dan Silvy Sandy

IMG_0908

Stokin Silvy Opaque
.
✿ TEBAL dan selesa
✿ 88% Polyamide 12% Elastane
✿ Getah yang tidak mencengkam
✿ Panjang sampai lutut
✿ Free Saiz

Harga: RM 10
(Tidak Termasuk Kos Penghantaran)

PROMOSI : RM6 (Tak Termasuk Pos) Sehingga Habis Stok

IMG_20160109_213833

Stokin Silvy Sandy (SOLD OUT)
.
✿ Tidak tebal dan tidak terlalu nipis 
✿ 100% Nylon
✿ Getah yang tidak mencengkam
✿ Panjang sampai lutut
✿ Free Saiz

Harga: RM 7
(Tidak Termasuk Kos Penghantaran)

Posted in Uncategorized | Leave a comment